Zon Zonwering is volledig thuis in zowel binnenzonwering als buitenzonwering. Met een ervaren team helpen wij om op de juiste wijze de zon te weren. Wegens groei zijn we op zoek naar:

Zonweringsmonteurs

Ben jij een eerlijk, representatief en dienstverlenend persoon uit de regio Oldenzaal die op zoek is naar een fijne werkplek in een prettig team? Dan ben jij misschien de zonweringsmonteur die wij zoeken. Enige ervaring is gewenst maar wij leiden onze mensen zelf verder op om het kwaliteitsniveau van Zon Zonwering op topniveau te houden.

Leer on the job

Zon Zonwering heeft een veelzijdige baan voor jou in de aanbieding. Durf jij je foto en een motivatiemail te sturen en het gesprek aan te gaan? Tuurlijk, gewoon doen! Wat je niet kunt (of denkt te kunnen), leer je on the job. Je krijgt alle tijd om te wennen aan je nieuwe werkomgeving. Al snel voel je je thuis en ben je lekker druk met het monteren van buitenzonwering (screens, markiezen, uitvalschermen, rolluiken, knikarmschermen, verandazonwering, insectenwering en pergolaschermen).

Functie-eisen zonweringmonteurs

Wij bieden

Join the club

Wie niet waagt, die niet wint. Stuur je foto met motivatie naar Stef Muntel via s.muntel@zonzonwering.nl en word onderdeel van het sterke team van Zon Zonwering.

Offerte aanvragen

Upload hier uw foto (optioneel):