Zontop Alcorola
    assort1
    assort1

Zontop Alcorola

Category : Pergolascherm

Strak en stijlvol pergolascherm

Optimaal op uw terras van het buitenleven genieten? Dankzij zijn ruime afmetingen biedt de Zontop Alcorola tot maar liefst 30 m² schaduw zodat u op zonnige dagen heerlijk buiten kunt zitten. Door een ruime keuze in doekkleuren en designs kunt u een bij uw smaak passende, sfeervolle buitenruimte creëren. Gecombineerd met terrasverwarming zorgt de Zontop Alcorola ook in het voor- en najaar voor een behaaglijk terras.

Constructie

De Zontop Alcorola heeft een solide en stijlvol vormgegeven frame van gepoedercoat hoogwaardig recyclebaar aluminium. Alle bouten, moeren en assen van het scherm zijn van roestvrijstaal. Optioneel is een doekondersteuning in het midden die bij grote overspanningen het doek ondersteunt.

Afmetingen

De Zontop Alcorola is maximaal 6 meter breed bij een uitval van 5 meter. De hoogte is variabel. De ideale hellingshoek van het doek voor het afvoeren van regenwater is minimaal 17 graden.

Bediening

De Zontop Alcorola wordt standaard elektrisch en eventueel desgewenst draadloos bediend. Handbediend is eventueel ook mogelijk.

Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon/windmeter maakt het scherm comfortabel in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

Vormgeving

De Zontop Alcorola is perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Het opgerolde doek wordt volledig tegen weersinvloeden beschermd. De meeste bouten en moeren zijn van buitenaf niet zichtbaar.

Kleuren

Het aluminium frame is standaard leverbaar in crèmewit (RAL 9001), zuiverwit (RAL 9010) en antraciet structuurlak (RAL 7016). Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag. Ook het doek is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Daarmee is de zonwering geheel op uw wensen af te stemmen.

Doek

De Tibelly collectie bestaat uit kwaliteitsdoek met een lange levensduur. Het doek wordt geweven met door en door gekleurde polyacrylaatvezels wat kleurechtheid garandeert. Bovendien wordt het doek geïmpregneerd waardoor het optimaal water- en vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk is. Het doek houdt tenminste 90% van de schadelijke UV-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare zonnestralen tegen.

Ik wil een offerte
Andere producten

Assortiment producten