Zontop rolhor
    Zontop rolhor
    Zontop rolhor

Zontop rolhor

Category : Insectenwering

Een gemakkelijke en praktische insectenwering

Een veel gebruikte insectenwering is de Zontop rolhor. Hij is zeer eenvoudig te monteren, zowel in het kozijn als op het kozijn. Indien gewenst kunnen wij de hor voorzien van een veerrem waardoor de onderlat bij het loslaten of openen niet wegschiet maar langzaam omhoog rolt.

Bediening rolhor

Wij leveren de Zontop rolhor standaard met twee handgrepen. Deze zijn verstelbaar in de onderlat waardoor ook de kleinere mensen de hor goed kunnen bedienen. Daarnaast is er een handig trekkoord. Wij kunnen de handgrepen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde monteren zodat u deze zowel binnen als buiten kunt plaatsen.

Kleurkeuzes

Alle horren zijn leverbaar in alle gewenste kleuren. De hordeur en de geleiders kunnen standaard worden uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, gemoffeld in zuiverwit (RAL 9010) en crèmewit (RAL 9001), maar andere RAL-kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

Het garnituur

De elegante cassette, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De geleiders zijn voorzien van een dubbele borstelafdichting. Ook de onderlat is voorzien van een borstelafdichting waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd.

Techniek

In de halfronde cassette bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas op en neer beweegt.

Ik wil een offerte