Over ons

Zon zonwering

Passende binnen- en buitenzonwering

Zon Zonwering is onderdeel van de Muntel Groep. Directeur Stef Muntel komt uit de kunststof kozijnenbranche en startte in 1996 met Ster Kozijn. Een gerenommeerd bedrijf in de kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s, gevelbekleding én zonwering.

  • Met Zon Zonwering nóg flexibeler

    Toen de vraag naar bijpassende binnen- en buitenzonwering in combinatie met de onderhoudsarme kozijnen (die exact op hout lijken) fors toenam, is hij in 2015 onder de naam Zon Zonwering zelf de productie gestart van buitenzonwering (rolluiken,screens, markiezen, uitvalschermen, knikarmen en verandazonwering) en binnenzonwering (KeJe).Hierdoor kan nóg flexibeler gewerkt worden. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en weet precies hoe ze u kunnen begeleiden naar de juiste zonwering.

Lees meer

Sfeermakers

Zonwering voor elke plek in uw woning

Bij ons geloven we dat zonwering meer is dan alleen functioneel; het is een manier om uw huis te transformeren en uw levenskwaliteit te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar bescherming tegen de zinderende zomerhitte, meer privacy, of gewoon de esthetische waarde van uw woning wilt verhogen, onze op maat gemaakte zonwering is de perfecte keuze.

  • Maatwerk tot in de puntjes
  • Comfort en energiebesparing
  • Duurzaamheid en weerbestendigheid
  • Probleemloze installatie en service

Lees meer

buitenzonwering op maat

Schaduw en comfort door absolute kwaliteit

Bij ons staat één belofte centraal: schaduw en comfort van de hoogste kwaliteit voor uw buitenruimte. Wij begrijpen dat uw buitenleven net zo belangrijk is als uw binnenleven. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van op maat gemaakte buitenzonwering op basis van ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap.
Onze zonweringoplossingen zijn ontworpen om u de ultieme bescherming te bieden tegen de genadeloze stralen van de zon. Of u nu ontspannen wilt genieten van uw terras, uw tuinfeestje wilt beschermen tegen onverwachte regenbuien of gewoon een koele oase wilt creëren op een warme zomerdag, onze buitenzonwering is de perfecte keuze.

Lees meer

ons team

Wij staan voor je klaar

Ons team is goed op elkaar ingespeeld en weet precies hoe ze u kunnen begeleiden naar de juiste zonwering.

Robert ZONWERING SPECIALIST

Hij mag met zijn 40 jaar ervaring in de zonwering op z’n zach…

Lees meer

Robbin ZONWERING SPECIALIST

Hij mag met zijn 40 jaar ervaring in de zonwering op z’n zach…

Lees meer

Tom Bijkerk VERKOOP BINNENDIENST

Hij mag met zijn 40 jaar ervaring in de zonwering op z’n zach…

Lees meer