6 voordelen van een rolluik

6 voordelen van een rolluik

Een rolluik sluit de buitenwereld volledig af van uw situatie binnenshuis. De redenen om voor een rolluik te kiezen, zijn divers. De een wil inbraakveilig zitten, de ander muisstil, pikdonker of gewoon energiezuinig.

Voorzet en opbouw rolluiken

Iedere woning is anders, daarom heeft u bij ons de keuze uit tal van verschillende soorten, maten en kleuren rolluiken. Desgewenst exact afgestemd op de kleur van uw woning. Welke kleur of formaat u ook kiest, onze rolluiken monteren wij direct op uw ramen. Heeft u niet voldoende ruimte om een rolluik te integreren, dan kiest u toch gewoon voor een voorzet rolluik?

Inbraak vertragende rolluiken

Een rolluik weert warmte, kou, geluid, nieuwsgierige aagjes en licht. Maar meestal kiezen bewoners voor een rolluik als ze inbraakwerend willen zitten. Vooral gepantserde rolluiken werken namelijk zeer inbraak vertragend. Met rolluiken heeft u bovendien geen last van de zon of van binnen glurende mensen. Uw privacy is gegarandeerd. Gaat het u puur om zonwering en wilt u zelf zicht naar buiten houden dan is een screen wellicht een betere oplossing.

Slapen als een roos

Als u nachtdienst heeft en licht, geluid en beweging buiten wilt houden, dan slaapt u met een rolluik perfect. Zelfs als het hoogzomer is, slaapt u overdag als een roosje dankzij dit verduisterende panter. Dankzij deze verticale zonwering wordt de warmte al aan de buitenzijde geweerd waardoor hitte met geen mogelijkheid binnenkomt. Zeker niet als u sterk isolerende kunststof kozijnen heeft. In de winter blijft de gestookte warmte juist binnen hangen. U merkt dit aan uw energierekening. Woont u midden in de binnenstad, langs een drukke weg of vlak bij cafés? Sluit de rolluiken en u bent opeens alleen op de wereld. Wát een stilte.

6 voordelen van een rolluik

  • Privacy
  • Inbraakveilig
  • Geluidswerend
  • Isolerend
  • Verduistering
  • Zonwering

Bezoek de showroom in Oldenzaal

Wilt u meer weten over de voordelen van een rolluik in uw situatie? Neem dan contact op met Zon Zonwering en maak een afspraak om onze producten in de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal te komen bewonderen. Probeer zelf maar even of u graag een handbediening wenst of liever een elektrische via een schakelaar, afstandsbediening of via een app op uw mobiele telefoon.