Wat is de juiste zonwering voor u?
  • Home
  • Blog
  • Wat is de juiste zonwering voor u?

Wat is de juiste zonwering voor u?

Het seizoen is geopend! De zon laat weer steeds vaker van zich zien. Nu nog niet zo krachtig, maar het duurt niet lang voordat de zonnesterkte toeneemt. Waar we nu nog ieder zonnestraaltje koesteren, proberen we deze over een paar weken te mijden waar we kunnen. Wat is de juiste zonwering voor úw woning?

Dat ligt zowel aan de ligging van uw woning als aan uw woonsituatie. Ligt uw tuin op het zuiden dan wordt het er té warm en is het bijvoorbeeld verstandig weg te kunnen duiken onder een uitvalscherm of knikarmscherm. Heeft u nachtdiensten en wilt u overdag niet uit uw bed branden, dan kan een rolluik iets voor u betekenen. Tevens heerlijk warm in de winter natuurlijk.

Binnenzonwering

Het kan ook zijn dat uw televisie spiegelt door de zon, overweeg dan binnenzonwering van KeJe. Een ideale zonwering om warmte, fel licht en inkijk te voorkomen zonder dat u het zicht naar buiten verliest. Markiezen zien we vaak terug bij karakteristieke woningen. En screens bij een strakkere woonstijl. Juist met de voorjaarszon is een verandazonwering lekker. Deze filtert de scherpe lucht zodat u vroeg in het voorjaar en laat in het najaar toch lekker beschermd onder de veranda kunt vertoeven.

Blijf bij met insectenwering

Zoals ’s winters de warmte via de ramen van binnen naar buiten weglekt, komt ’s zomers de warmte via de ramen naar binnen. Kunststof kozijnen isoleren uitstekend en gaat dit probleem grotendeels tegen, maar hartje zomer ontkomt u aan de zuidkant niet aan zonwering. En vergeet insectenwering niet, want ook die tijd komt er weer aan.

Redenen voor zonwering

  • Verduistering
  • schaduw en verkoeling
  • kostenbesparing
  • decoratief
  • veiligheid

Bezoek onze showroom voor de juiste zonwering

Zonwering is er in vele soorten, stijlen, maten en kleuren. Iedereen heeft z’n eigen beweegreden om een type zonwering te kiezen. Zon Zonwering is volledig thuis in binnen- en buitenzonwering en adviseert u graag wat in úw geval de beste zonwering is. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal.