Offerte aanvragen

   Gratis advies aanvragen

   captcha


   Happy klanten Onze reviews
   Leveren jullie zonwering/raamdecoratie op maat?

   Absoluut! Bij ons wordt alle zonwering en raamdecoratie op maat gemaakt. We begrijpen dat elk project uniek is, en we zorgen ervoor dat onze producten perfect passen bij uw specifieke behoeften en wensen.

   Hoelang duurt het voor ik de offerte mag verwachten?

   Wij streven ernaar om de offerte binnen één week aan u te versturen. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is wanneer u uw project plant, en we doen ons best om u snel van een gedetailleerde offerte te voorzien.

   Kan ik zonder afspraak langskomen in de showroom?

   Natuurlijk, u bent van harte welkom om zonder afspraak langs te komen in onze showroom. De openingstijden van de showroom zijn als volgt: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

   Kunnen jullie zonwering repareren?

   Ja, we kunnen zonwering zeker repareren, zelfs als we deze niet hebben geïnstalleerd. Als u vragen heeft over reparaties of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen.

   Wat is de gemiddelde levertijd?

   De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 6 weken. In de zomer kan dit echter iets langer zijn, rond de 8 weken. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.