Zontop Summer en Zontop Summer Verso
    verandazonwering
    verandazonwering

Zontop Summer en Zontop Summer Verso

Category : Verandazonwering

Zonwering voor de veranda en serre

U absorbeert met uw verandazonwering het zonlicht en absorbeert en reflecteert de warmte. Dit terwijl uw Zontop Summer een plezierige hoeveelheid licht doorlaat. Het doek van de Zontop Summer beweegt via geleiders over het dak. Dankzij de unieke veerconstructie in de onderlijst blijft het doek in elke positie op spanning. De Summer is ook in een Verso uitvoering leverbaar waarbij de bak naar onder is gericht.

Frame verandazonwering

Het scherm van onze Zontop Summer en Zontop Summer Verso is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium.

Kleuren zonweringdoek

Om uw zonwering een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit onze grote collectie zonweringdoeken. Deze zonweringdoeken zijn tevens kleurecht, onderhoudsvriendelijk en water- en vuilafstotend.

Afhankelijk van de maatvoering is het frame gepoedercoat verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • RAL 9010 (zuiverwit)
  • RAL 9001 (crèmewit)
  • RAL 8019 (grijsbruin)
  • RAL 7016 (antraciet)

In overleg zijn andere kleuren mogelijk.

Bediening verandazonwering

Voor de bediening van verandazonwering van Zon Zonwering kunt u kiezen uit verschillende soorten elektrische bedieningen. Daarbij zijn verschillende motoren en besturingen mogelijk. Ook in de keuze van doek heeft u veel mogelijkheden.

Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt uw veranda zonwering nóg luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het scherm automatisch uitgaat of intrekt. Natuurlijk behoort een afstandsbediening tot de mogelijkheden.

Ik wil een offerte
Andere producten

Assortiment producten