Zontop plissé hordeur
    Zontop plissé hordeur
    Zontop plissé hordeur

Zontop plissé hordeur

Category : Insectenwering

Een hordeur die niet uit uw handen schiet!

De Zontop plissé hordeur is de perfecte insectenwering voor enkele en dubbele deuren. Het gaas is geplisseerd en daardoor goed zichtbaar. Dankzij het ingenieuze schakelmechanisme kan deze hordeur in elke stand open blijven staan. De Zontop plissé hordeur is eenvoudig te monteren (zowel in als op het kozijn), is stijlvol vormgegeven en (mede dankzij het gevouwen gaas), perfect afgewerkt.

Bediening plissé hordeur

De plissé hordeur is makkelijk te bedienen, ook door
kinderen. De stabilisatiekoorden zorgen er namelijk voor dat de hordeur makkelijk open en dicht gaat. Door het schakelmechanisme kan de treklijst in elke gewenste stand blijven staan en schiet de deur niet hinderlijk terug.
De geïntegreerde borstel zorgt ervoor dat de hordeur
bovendien goed en geruisloos sluit. De hordeur kan
gemakkelijk uit de geleider worden gehaald voor winteropslag of reiniging. Voor schoonmaken is niet meer nodig dan een zachte borstel en/of een vochtige doek.

Kleurkeuzes

Alle horren zijn leverbaar in alle gewenste kleuren. De hordeur en de geleiders kunnen standaard worden uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, gemoffeld in zuiverwit (RAL 9010) en crèmewit (RAL 9001), maar andere RAL-kleuren zijn op aanvraag beschikbaar. Het gaas is standaard zwart.

Ik wil een offerte