Bestaand markies opnieuw bekleden
  • Home
  • Blog
  • Bestaand markies opnieuw bekleden

Bestaand markies opnieuw bekleden

Of u nu in een monumentaal pand woont of in een hypermodern huis, markiezen staan garant voor een karakteristieke en sfeervolle uitstraling. Het is de meest effectieve zonwering die verkrijgbaar is. De kap van een markies is namelijk voorzien van zijschotten.

Bestaande markiezen kunnen een nieuw leven krijgen door deze opnieuw te laten bekleden. Dit geldt voor de markiezen aan uw woning maar natuurlijk ook voor die van uw winkel. Eventueel voorzien van tekst of logo. Hoe dan ook: het is direct een heel ander gezicht!

U kunt kiezen uit diverse doekkleuren en dessins. Ook in bies, niet-band en volant zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. Zon Zonwering Oldenzaal bij u in de buurt kan u daarin adviseren. Tevens kunnen wij u helpen met de vorm en kleur van de bedrukking.

Bezoek de showroom in Oldenzaal

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het opnieuw bekleden van uw markiezen? Neem dan contact op met Zon Zonwering en maak een afspraak om onze producten in de showroom aan de Lübeckstraat in Oldenzaal te komen bewonderen.